Gruppsexberättelser – Kåtare än min man 2

Gruppsexberättelser – Kåtare än min man 2

June 21, 2021 0 By Gustaf Nilsson

Efter att ha blivit knullad av tre olika män för första gången med kunskap om min kära make Nick, var det dammporten för mig. Jag har alltid älskat sex, men från och med då blev det bara mycket värre. Natten efter den “vilodag” jag hade gett mig själv drömde jag att jag skulle shoppa med Nick, helt naken. I den första butiken vi gick in lade jag mig på disken och knullades underbart av butiksinnehavaren. Så fort han fyllde min fitta gick vi till en annan butik där jag blev knullad av en annan kund som lutade sig mot disken. Han fyllde också min fitta med sin kåta. Sedan gick vi till en klädaffär och jag satt i ett passande rum i en mans knä med hans kuk djupt i min fitta. En annan man knullade mig samtidigt. När kuk hade sprutat in i min fitta bytte männen plats och när jag slickade den blandade kåta från en kuk sprutade den andra också i min fitta. Sedan gick vi hem och jag blev knullad av grannen i grannens trädgård på vägen. Så snart det hade fyllt min fitta kom grannen tvärs över gatan att göra detsamma med mig och slutligen grannen från andra sidan.

 

När jag kom hem höll Nick ett glas under min fitta och det visade sig att allt kåt av alla män fortfarande var i det och nu strömmade ut. Glaset fylldes till randen med en enorm mängd sperma kompletterad med kåt fitta. Jag doppade Nicks kuk i det glaset och slickade den genast igen. Det upprepade sig några gånger och efter att jag hade slickat upp några av de kåta sköt Nick glaset fullt igen. Sedan lät Nick mig dricka glaset helt, vilket jag bara var glad för att göra.

Jag vaknade och hade två fingrar fastnat i min fitta under den drömmen, visade det sig. Eftersom jag kände att min fitta var blöt, visste jag att jag inte bara drömde om att jag hade en fin sperma utan att jag faktiskt hade kommit i sömnen. Det betydde dock inte att jag var nöjd. Jag kände mig kåtare än kåt, men det var måndag morgon. Det innebar att Nick hade stigit upp och förberett en utsökt frukost åt mig och gått till jobbet. Jag jobbar inte på måndagar och Nick låter mig ofta sova in. Normalt på måndag tillbringar jag dagen med att äta frukost först, sedan duscha och klä mig, sedan göra lite hushållsarbete, göra nödvändiga ärenden, sedan äta lunch på köpcentret, kolla min e-post hemma och sedan koppla av genom att läsa eller titta på en film . När Nick kommer hem ska jag se till att jag äter en god måltid. Som min första del kanske har gjort klart är jag kåt ganska mycket hela tiden. På arbetsdagar har jag dock tillräcklig distraktion för att inte bry mig om det. På helgen förstör Nick mig alltid så att jag kan njuta av min kåt. Men på måndag byggs upp min spänning långsamt så att jag efter middagen verkligen längtar efter min mans kuk, som han i allmänhet låter mig också njuta av.