Hardcore Stories – Backyard Sex

Hardcore Stories – Backyard Sex

March 26, 2021 0 By Gustaf Nilsson

Som trädgårdsmästare kände jag alltid att sex var äventyr för andra. Du läste det i takvåningen där jag alltid ryckte av mig själv. Det skulle inte hända mig. Men det hände i sommar.

Som egenföretagare kommer jag till människor med lite pengar att spendera. Det finns kunder som har ett andra hem utomlands och ibland inte är där länge. Då håller jag trädgården och jag kan göra mina saker. När jag är i en trädgård där jag är helt utom synhåll kan jag ofta inte motstå att jag tar min kuk ur byxorna och strök den. Jag onanerar 2 eller 3 gånger om dagen. Jag är bara alltid kåt. Ända sedan jag var ungefär 6 år fick jag stickningar i min kuk när jag såg en kvinna med läderkjol och gick runt i klackarna. Jag ryckte inte av då, men med en kudde eller filt visste jag att jag var redo att åka. Då trodde jag att när du blir äldre kommer det att bli mindre, men så var inte fallet.

Jag är 27 nu och fortfarande lika kåt som då. Har precis avslutat ett 3-årigt förhållande. Vi brukade knulla dagligen men det senaste året sjönk det till 2 eller 3 gånger i veckan. Jag fortsatte alltid att rycka även framför min flickvän. Han tyckte att det var trevligt att se och hjälpte mig ibland. Och om hon var på sin menstruation eller inte känner för jävla skulle hon blåsa av mig ändå eller så kunde jag knulla henne mellan hennes bröst. Men min sexuella aptit upphörde äntligen när hon fick mig att gå runt huset med klackar i klackar, läderkjol och tights .. Det ger mig en så fin känsla i min kuk ..

 

Jag kunde inte kontrollera samma kuk nyligen i en avlägsen bakgård. Invånarna var borta i några veckor och jag trodde att jag hade gott om tid så .. Det verkade alltid mycket kåt att klippa gräset naken. Det var en varm dag och min kuk skrek för frisläppande. Så jag tänkte bara göra det. Snart fick jag en styv kuk som jag gick bakom gräsklipparen utan att veta att jag sågs av invånarnas dotter. Hej trädgårdsmästare är du okej? Jag stängde av gräsklipparen och kände mig riktigt skitig. Franka kunde jag. Hon är 48 år och ser fortfarande bra ut. Alltid välklädd, full röd mun och ofta går hon i höga klackar eller stövlar. Hennes D-kopp återspeglas alltid i hennes vackra kläder och dras i hemlighet ganska många gånger. Också nu bar hon en läder kjol på knä som inte gjorde min kuk slapp. Så du har inte mycket på. Gör du det ofta? Jag stammade som ja ehh ja ehhh. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag gillar precis att vara naken sa jag. Det är trevligt för jag kom för att tömma brevlådan och hade lite tid att sola naken här i bakgården. Så om du inte bryr dig, tar jag av mig kläderna också.