Gruppsexberättelser – används av fyra heta killar

Gruppsexberättelser – används av fyra heta killar

January 21, 2021 0 By Gustaf Nilsson

Jag är en kvinna som har mycket kul i sitt liv. Så jag går ut på alla områden. Jag tycker om allt eftersom jag också är ensam och vill bara göra det bästa av det. När jag är 80 år vill jag kunna se tillbaka på saker jag har gjort och vara rimligt stolt över det eller åtminstone vara glad att jag gjorde det. Det är så jag gör det sexuellt också.

Och nu vet jag att gamla kvinnor kan få tillräckligt med sex idag, men nu känner jag mig som om jag tycker om allt. Till exempel träffade jag en grupp på fyra heta män under en marknadsföringskurs online och vi klickade riktigt bra. Vi blev vänner och vid ett tillfälle var vi ute och gick när männen frågade mig något jag kanske inte såg komma, men jag såg verkligen fram emot. Först visste de inte hur man började och de sa att de verkligen gillade mig och gillade att umgås med mig. Men det var ett problem.

De sa till mig att de alla verkligen ville lägga sig med mig och att de föredrar att ha sex med fyra av dem samtidigt. Min mun föll upp och jag tittade bra på pojkarna. Det var min önskan att en dag bli knullad av fyra killar på en gång. En gangbang var verkligen något jag drömde om i många år. Men i vilken utsträckning de var seriösa visste jag inte så jag bad dem att inte skämta om det, för jag ville inte vara en skämt.

 

De visade sig vara mycket seriösa i själva verket och de tyckte att det var mycket svårt att föreslå, särskilt för att de inte ville se vår vänskap bryta samman. Jag var väldigt nöjd med deras förslag och kände mig hedrad. Jag lät dem veta det mycket tydligt. Jag tänkte på det ett tag, eller åtminstone låtsades jag. Eftersom jag redan visste att jag ville göra det med dem. Den natten. Så i slutändan sa jag ja, men sedan måste det hända den kvällen, annars kände jag inte det längre och jag kunde ändra mig och det skulle vara synd. De föll för det helt och efter några drycker till gick vi till huset där männen bodde tillsammans.

Jag vet exakt hur det låter, herrarna är inte bisexuella, men mycket tydligt raka. Männen väntade på mig i ett sovrum, så jag hade kommit överens med dem. De var tvungna att vara helt nakna och redo att spela med mig. Och det var de. Jag var också naken, kom in i rummet och såg fyra män sitta där och härda sina kukar och mycket glada att se mig. Jag lade mig på sängen och lät mig skämma bort med fyra par händer som masserade, knådade och rörde vid allt. Under tiden släppte några händer mig och ville ta tag i sina kukar för att erbjuda dem till mig.